Sosyal mesafeli araç muayenesi




Tarih: 3 Aralık 2020 Perşembe 14:36




Mersin’in Tarsus ilçesinde seyyar araç muayene istasyonu, ilçe jandarma trafik timleri koordinesiyle traktörlerin muayene işlemlerini sosyal mesafeli yapıyor.

Mersin'de şehir merkezine girmesi karayolları kanununda belirlenen şekilde kısıtlı olan traktör, römork gibi taşıtların muayeneleri pilot bölge olarak belirlenen köy merkezlerinde yapılmaya başlandı. Mersin'den gelen seyyar araç muayene istasyonu ile Tarsus İlçe Jandarma Trafik Timleri koordinesiyle bölgede bulunan traktörlerin muayene işlemleri sürerken, Jandarma Trafik ekipleri, korona virüs nedeniyle önlem alıp sosyal mesafenin korunması ve maske takılması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Günlük 150 traktörün muayenesinin yapılması planlanan pilot bölgede jandarma trafik ekipleri de çalışmalarına devam ediyor. (İHA)


Etiket: mersin, tarsus, sosyal, mesafe, araç

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA