Tarsus İdman Yurdu 4-0’lık skorla Turgutluspor’u yendi!




Tarih: 3 Aralık 2020 Perşembe 16:27




Misli.com 2. Lig Kırmızı Grubun 13. haftasında sahasında Turgutluspor ile karşılaşan Tarsus İdmanyurdu, 4-0 skor yaparak rakibini galibiyetle uğurladı.

Vecdi Yenigül

Puanını 18’e yükselten Tarsus İdman Yurdu, son haftalarda başarılara doyamıyor. Karşılaşma, pandemi kısıtlamaları sebebiyle seyirciz oynandı.  Şehir Stadı’nda oynanan maça her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk bölümün ardından her takımda rakip kalede etkili pozisyonlar geliştirmeye başladı. Oyunun ilk altı çizilmesi gereken anı 18. dakikada görüldü. Turgutluspor atağında Tarsus kalecisi Barış’la karşı karşıya kalan Mutlu Aksu Doğan’ın vuruşu yan direğe çarparak kendisine döndü. Mutlu’nun ikinci vuruşu ise kaleci Barış’ta kaldı.

TARSUS, TURGUTLUSPOR’U GOL YAĞMURUNA TUTTU

Net pozisyondan faydalanamayan Turgutluspor, iki dakika sonra kalesinde golü gördü. 20. dakika içinde Tarsus hücum yönüne göre sol taç çizgisine yakın noktada serbest vuruş kazandı. Bu dakikada Ferhat’ın ceza sahasına ortasında arka direkte topla buluşan Abdussamed Karnuçu, plase vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Skor avantajını ele geçiren Tarsus, daha rahat top yapmaya başladı. 31. dakikada gelişen Tarsus atağında Turgutlu kale önüne yapılan ortada iyi yükselen ve topa kafa vuran Alperen Pak, topu filelere bırakarak, skoru 2-0 yaptı.

TARSUS İDMANYURDU İLK YARIYI 2-0 ÖNDE KAPATTI

Mücadelenin ikinci yarısında da Tarsus güzel bir maç sergileyemeye devam etti. Tarsus, 51. dakikada farkı üçe çıkarttı. Ferhat Duman’ın sağ kanattan Turgutlu kale önüne gönderdiği topla buluşan Alperen Pak, kendisinin iki, takımının üçüncü golünü Turgutlu ağlarına bıraktı. 78. dakikada Tarsus penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan ve gole çeviren Samet Eker, durumu 4-0 yaptı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca, mücadele Tarsus’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.


Etiket: tiy, tarsus, mersin, turgutluspor, maç, lig, puan

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA