İçel İdmanyurdu ve Tarsus İdman Yurdu galibiyet peşinde




Tarih: 29 Aralık 2020 Salı 17:26




Misli.com 3. Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdmanyurdu, bugünİstanbul’da Şile Yıldızspor’a konuk olacak. İki takımı 16.haftada karşı karşıya getirecek maç, Şile ilçe stadında yapılacak. Diğer yandan Tarsus İdman Yurdu sahasında Sivas Belediye takımını konuk edecek. İki Mersin ekibinin aynı gün ve aynı saatte yapacağı karşılaşmaların sonuçları şimdiden heyecanla bekleniyor.

 

 

Haber – Barış Köksal

Geçtiğimiz hafta Güneydoğu temsilcisi Batman Petrolspor’u Mersin Arena’da 3-0 mağlup ederek moral kazanan ve maç fazlasıyla liderliği de gören İçel İdmanyurdu zirveden kopmadan yoluna dolu dizgin devam etmek istiyor.Eyüpspor mağlubiyetiyle üzülen Tarsus İdman Yurdu da ligde üst üste galibiyetler alarak puan tablosunda ilk sıraları görmenin planlarını yapıyor.

“İÇEL İDMANYURDU İÇ SAHADA BAŞARILI”

 Misli.com 3. Lig’in başarılı takımlarından biri olan İçel İdmanyurdu 1 maçı eksik olarak ligde 8. sırada yer alan Şile Yıldızspor karşısında galip gelmek istiyor. Oynadığı son 5 karşılaşmadan 3 galibiyet 2 mağlubiyet alarak devam eden temsilcimizin iç saha performansı dikkat çekiyor. Kırmızı şeytanlar sahasında oynadığı son 3 maçı kazandı. Dış sahada oynadığı son 3 maçı da kaybeden İçel İdmanyurdu Tarsus İdman Yurdu, Çarşambaspor ve Karşıyaka takımlarına karşı galip gelemedi. Rakibi Şile Yıldızspor ise oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 6 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak toplam 23 puan toplayan İstanbul ekibi geçen hafta deplasmana karşılaştığı Petrolspor’u 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırmıştı. İçel İdmanyurdu’nda lig maçları öncesi oyuncular, teknik ekip, idari ve teknik ekibin rutin olarak yaptırdığı Covid-19 PCR testlerinin de Şile Yıdızspor maçı öncesi tamamının negatif çıktığı resmi Twitter hesabından paylaşılmıştı.

“TARSUS İDMAN YURDU SERİ PEŞİNDE”

Öte yandan Mersin’i misli.com 2. Lig kırmızı grupta temsil eden Tarsus İdman Yurdu ligde orta sıralardan kurtulmaya çalışıyor. 17. haftada sahasında lider Eyüpspor’a 1-0 yenilerek taraftarlarını üzen temsilcimiz bugün saat 13’te Sivas Belediye takımını sahasında konuk edecek.  En son Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş’a 3-1 yenilerek rotasını lige çeviren sarı lacivertli takım 16.haftada deplasmanda konuk olduğu Anadolu Selçukspor’u 2-1 yenerek iyi bir başlangıç yapmıştı. Ligde 2 maç eksiği bulunan Ergün Penbe’nin öğrencileri oynadığı son üç maçta 2 mağlubiyet 1 galibiyet alan Tarsus İdman Yurdu bu hafta sahasında galip gelerek üst sıralara çıkmak istiyor. Rakibi Sivas Belediye ise daha iyi bir form sergiliyor,yeşil beyazlılar oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Sivas ekibi 17. Haftanın sonunda 25 puanla 7. sırada bulunuyor.


Etiket: Misli.com, Tarsusidmanyurdu, içelidmanyurdu

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA