Bursaspor taktik çalıştı




Tarih: 22 Ocak 2021 Cuma 00:21




Devre arası kamp çalışmalarına Antalya’da devam eden Bursaspor, Cumartesi akşamı karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına devam etti. Basına kapalı yapılan çalışmada yeşil beyazlı takım taktik idman yaptı.

TFF 1.Lig’in 18’inci haftasında Cumartesi akşamı saat 19.00’da deplasmanda Adana Demirspor’la karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Antalya Belek’te devam eden kamp çalışmaları içinde antrenmanlarını basına kapatan yeşil beyazlı takım, taktik çalışmaya ağırlık verdi. Teknik Direktörü Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen ve 1 saat 20 dakika süren idmanda futbolcuların oldukça neşeli bir o kadar da istekli oldukları belirtildi. Bursaspor, yarın sabah saatlerinde hava yoluyla maçın oynanacağı Adana’ya hareket edecek ve kampı sonlandıracak. (İHA)


Etiket: BURSA, BURSASPOR, ADANA, ADANADEMİRSPOR

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA