Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı 21 puanla Lig’de 2. sıraya yükseldi




Tarih: 25 Ocak 2021 Pazartesi 15:09




Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor. Kadın Voleybol Takımı, Ereğli Belediyesi ile oynadığı maçı kazanarak puanını 21’e yükseltti. Haftaya 3’üncü sırada başlayan Büyükşehir, 2’nci sıraya yerleşti.

Büyükşehir GSK, ligin 12’nci haftasında evine konuk ettiği Ereğli Belediyesi ile oynadığı maçta ilk iki periyotta üstün bir oyun sergiledi. Kadın Voleybol Takımı, ilk periyotu 25-18, ikinci periyotu 25-17 skorlarla kazanarak avantaj yakaladı. Büyükşehir, üçüncü periyotta 17-25, dördüncü periyotta ise 18-25 kaybederek Ereğli Belediyesi’nin maç için şans elde etmesine neden oldu. Heyecanlı ve çekişmeli geçen son periyotta ise maç sayısını alan taraf Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı oldu. Mersin Büyükşehir aldığı bu galibiyetle puanını 21’e yükselterek, ligde 2’nci sıraya yerleşti. (Haber Merkezi)


Etiket: mersinhaber, voleybol, şpor, büyükşehirkadınvoleyboltakımı

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA