ŞAKA GİBİ!




Tarih: 25 Ocak 2021 Pazartesi 17:09




22 Ocak Cuma günü Mersin iş dünyası temsilcileri Vali Ali İhsan Su başkanlığında Ankara’ya giderek Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret ettiler. Bakan aradan geçen 24 saatin ardından Mersin’e gelerek temaslarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Mersin’in önde gelen STK’larının temsilcileri Mersin Valisi Ali İhsan Su ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyarete gitti. Ziyaretin ardından daha 24 saat geçmişti ki Lütfi Elvan Mersin’e geldi. Elvan’ı Mersin’de görenler, “Madem Sayın Bakan Mersin’e gelecekti, bu kadar başkan neden Ankara’ya gitti? Pandemi döneminin başından bu yana vatandaşa ‘evde kal’ çağrısı yapanlar, bir gün daha Mersin’de bekleyemediler mi? Sayın Bakan’ın programını mı bilmiyorlardı!” diye sormaktan kendilerini alamadılar.


Etiket: Mersin, LütfiElvan, İhsanSu, İşDünyası

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA