İçel İdmanyurdu İstanbul’da dondu!




Tarih: 18 Şubat 2021 Perşembe 16:06




Misli.com 3. Lig 3. Grupta ter dökmeye devam eden temsilcimiz İçel İdmanyurdu, İstanbul’da konuk olduğu Esenler Erokspor’a 5-0 gibi farklı bir skorla yenilerek İstanbul’da adeta donakaldı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle maç saatinin aynı gün içerinde üç kez ertelendiği maçta, ekibimiz hem maç içinde ve maç dışında zor anlar yaşadı.

Haber – Uğur Özgür

16 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te oynanması gereken Esenler Erokspor- İçel İdmanyurdu maçı, İstanbul’da hafta içinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Esenler Stadyumu’nun karla kaplı olmasından dolayı önce saat 13:30’a ardından 15:30 ertelendi. Bu vakitlerde de sahadaki karın temizlenememesi nedeniyle maç saati 16:30 olarak belirlendi. İçel İdmanyurdu takımı bu sürede hem soğuk hava hem de farklı etkenlere maruz kalarak  rakibi karşısında etkisiz bir oyun oynadı ve ilk yarıda bir gol, ikinci yarıda da kalesinde 4 gol görerek maçtan farklı bir yenilgi ile ayrıldı. Rakip takım adına golleri; Tayfun Vurgun, Enes Soy, Aziz Kızılgün, Hüseyin Afkan ve Murat Kayalı kaydetti. İçel İdmanyurdu bu sonuçla 21 haftanın en farklı mağlubiyetini de yaşamış oldu. Temsilcimiz bu sonuçla zirveden uzaklaşarak şampiyon olma şansını riske atmış oldu. Cüneyt Tirkaki’nin öğrencileri 21 Şubat Pazar günü sahasında Gölcükspor’u konuk edecek.


Etiket: mersinhaber, spor, içelidmanyurdu

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA