image Burak Karataş
Dünya değişiyor



Yazı Tarihi : 29.07.2020
 E-Mail :

 

Pandemi ile yatar, Pandemi ile kalkar olduk..

 

Daha düne kadar hiç dikkat etmediğimiz bir çok konu şu an hayatımızın en ön sıralamalarında yerini aldı.. İşletmeler halkın bu konudaki hassasiyetini göz önünde bulundurarak TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi belgelerini yavaş yavaş işletmelerine asmaya başladı..

 

Birçok detay incelendikten sonra verilen bu belgeler önümüzdeki yıllarda belki de hayatımıza giren her ürünün üzerinde arayacağımız işaretler haline gelecek..

 

Mersin’de bir çok firma bu tarz belgeleri aldığını kamuoyu ile paylaşarak kendi içerisinde Pandemi ile mücadelesini aktarmaya çalışıyor..

 

Vaka ve vefat sayılarının her geçen gün düşüş gösterdiği şu günlerde Pandemi ne zaman hayatımızdan çıkar bilmiyoruz ama tüm dünyanın uzun süre etkisinden çıkamayacağı kesin.. Hal böyle olunca da vatandaş ister istemez ürünlerin hijyenine büyük önem veriyor..

 

Bu konuda halkın daha çok bilinçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.. Bir çok önlem alarak bu belgeleri almaya hak kazananlar ile, Pandemi öncesinde olduğu gibi üretimlerine aynı şekilde devam edenler ayıklanmalı..

 

Çünkü bu belgeleri almak işletmeler açısından önemli bir maliyet.. Bu maliyeti göze alarak tüketicinin sağlığını düşünen işletmeler, diğerlerinden ayrılmalı ve halk tarafından çeşitli logolar ile bilinmeli..




 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA