image Erol Kamalak
VİRÜS ATSAN YERE DÜŞMEZ!



Yazı Tarihi : 3.08.2020
 E-Mail :

 

Koronavirüs sonrası hızlıca normalleştik. Yaşamımızın her alanında anormal bir şekilde normalleştik….

 

Sosyal medya hesaplardan paylaşılan fotoğraflara bakılınca, virüs atsan yere düşmez…

 

Yaşamın her alanında var olan kuralların dışına çıkıyoruz. Sanki virüs tatile çıkmış…

 

Geçende bir cenazeye katıldım. Kadın üç günlük bebeğiyle ve iki çocuğuyla birlikte gelmiş.  Cenaze baya kalabalıktı. Bankta insanlar yan yana… İnsanlar birbirini hiç görmemiş gibi, öpüyor ve sarılıyordu. Bir genç uyarıyordu. Virüsten dolayı lütfen yan yana gelmeyelim. Maske takalım. Lütfen dikkat edelim kimse aldırış etmiyordu.

 

Mersin’de bir düğünde damadın kardeşi testi pozitif olmasına rağmen düğüne katılmış. Düğünün her aşamasında insanlarla iletişime geçmiş. Öpmüş sarılmış… Ve virüsü onlarca insana bulaştırmış… Bile bile neden insanların hayatını tehlikeye atar bir insan bilemiyorum…

 

Kızkalesinde otellerin doluluk oranı yüzde yüz oldu. Rakam güzel ama koranavirüsün dönüşü acı olacak. İnsanlar sahilde gönüllerince eğleniyorlar. Kısa zamanda gönüllerince hüngür hüngür ağlayacak. Çünkü bu sefer hastanelerin doluluk oranı yüzde yüz olacak. Belki en yakınınız koronavirüs kurbanı olacak.

 

Sağlıkçılar, bilinçsiz insanların sorumsuzluğunu ağır ödüyorlar. Hastanelerde gün geçtikçe vaka sayısı artıyor. 7/24 çalışan sağlıkçıları alkışladınız. Siz de sorumluğunuzu yerine getirin virüsün yayılmasına engel olun sağlıkçılar da sizi alkışlasın….

 

Bakınız, sağlıkçıların ailesinin gözüne uyku girmiyor. Acaba oğluma ya da kızıma virüs buluşacak mı? Sağlıkçılar da tedirgin çocuklarına bakarken acaba bu son bakışım mı? Diye düşünüyor. Her nöbetten sonra acaba bize bulaştı mı korkusu hakim…

 

Önlemi elden bırakmayalım, koronavirüsün kurbanı olmayalım…




 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA