Sosyal medya hesabından Mersin'i tercih eden öğrencilere seslenen Seçer, "Gözlerimiz yollarda sizleri bekliyoruz" dedi.

"Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak için hizmetler yapıyoruz"

Öğrencilere Mersin Üniversitesi'ni tercih ederek isabetli bir karar verdiklerini söyleyen Seçer, dağ ile denizin buluştuğu Mersin'de güzel günlerinin olacağının ifade etti.

Mersin’de Absürd Bir Gece: “Kel Diva” Seyirciyle Buluşuyor
Mersin’de Absürd Bir Gece: “Kel Diva” Seyirciyle Buluşuyor
İçeriği Görüntüle

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, öğrencilerin yaşamını kolaylaştırmak içinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Seçer, "1 TL'ye toplu taşımayı kullanabilirsiniz. Çamaşırhaneyi ücretsiz kullanabilirsiniz. 6 TL 'ye bir öğün yemek yiyebilirsiniz. Okuma salonlarımızı kullanabilirsiniz. Ücretsiz konserlere ve festivallere katılma imkanınız var. Eğer istiyorsanız kafelerimizde size iş imkanları da sunuyoruz" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin otogarda öğrencileri karşılamak üzere beklediğini söyleyen Seçer, öğrencileri beklediklerini belirtti.

Muhabir: Haber Merkezi