Geçen haftalarda onlarca parkı baştan sona yenileyen ve eksikleri giderip Akdeniz sakini vatandaşların hizmetine sunan Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bu kez de Karacailyas Şakir Gülmen Mahallesi Parkı’nda yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Yoğun bir emek veren ekipler, bakımsız kalan parkı tamamen yenileyip mahalle sakini vatandaşların; özellikle de arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayıp eğlenmek isteyen küçük çocukların hizmetine sundu.
Parkın tamamı yenilendi
İlk olarak parkın zemini, çevre ve peyzaj düzenlemesini yapan, karo ve bordür ile parkın yürüyüş yollarını yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; yanı sıra parka yeni spor aletleri ile birlikte yeni oyun grubu, kamelya ve banklar ile çöp kovaları yerleştirdi. Boş ve kuru alanlara da çimlerin ekildiği kapsamlı yenileme çalışmaları sayesinde Şakir Gülmen Mahallesi Parkı yeni ve estetik bir görünüme kavuştu.
Muhtar Aras’tan teşekkür
Şakir Gülmen Mahalle Muhtarı Ergün Aras, hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahalle sakinleri adına Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkan V. Zeyit Şener, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet Bahar ile birlikte yoğun emekle parkı baştan sona yenileyen ekiplere teşekkür etti.
Öte yandan, çalışmaları meraklı gözlerle izleyip bir an önce tamamlanmasını isteyen küçük çocuklar da yenileme ve tadilat çalışmaları bitip park hizmete sunulur sunulmaz; salıncak, tahterevalli gibi oyun grupları ile spor aletlerine koşturarak gönüllerince oynayıp eğlendi.



