Büyükşehir Belediyesi ile İş Birliği Görüşmesi
Başkan Deniz, TBB Başkanvekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i ziyaret etti. Bu görüşmede, iki belediye arasında iş birliği içerisinde Anamur ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında kapsamlı görüş alışverişinde bulunuldu.
Mevsimsel Nüfus Yükü Konferansına Katılım
Başkan Deniz, ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği önemli bir konferansta konuşmacı olarak yer aldı. "Geçici ve Mevsimsel Nüfus Artışlarının Belediyelere Getirdiği İlave Hizmet Yükü" konulu bu konferansta;
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ve
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte görüşlerini paylaştı.
Başkan Deniz, özellikle Anamur'da yaz mevsiminde yaşanan nüfus yoğunluğunun oluşturduğu sorunlarla ilgili görüşlerini detaylıca aktardı.
Kaynak Yetersizliği Tartışması
Başkan Deniz, kaynak yetersizliğini bahane etmeden hizmetleri aksatmayacaklarını belirtirken, mevcut mevzuat ile gerçekleşen uygulamaların hizmetleri aksattığı konuları tartışacaklarını söyledi:
"Gerçek hayatta yaşanan uygulamalar ile mevcut mevzuat ile gerçekleştirilen uygulamaların aksattığı hizmetleri tartışacak ve çözüm önerilerimizi bakanlık başta olmak üzere ilgilileri ile paylaşacağız."
Başkan Deniz, bu temasların amacının, mevsimsel nüfus artışının yarattığı mali ve operasyonel sorunlara kalıcı çözümler bulmak olduğunu vurguladı.




