Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Vali Hamza Aydoğdu ve Milletvekili Süleyman Karaman'la birlikte İliç ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak güvenlik güçlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayan Bakan Bayraktar daha sonra göçük altında kalan işçileri bulmak için maden sahasında devam eden çalışmaları işçilerin aileleriyle birlikte yerinde takip ederek, bilgi aldı.

Dışişleri Sözcüsü Keçeli: “Suriye’nin İstikrar Ve Güvenliğe Kavuşturulması Çabalarında Kritik Önem Taşımaktadır”
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: “Suriye’nin İstikrar Ve Güvenliğe Kavuşturulması Çabalarında Kritik Önem Taşımaktadır”
İçeriği Görüntüle

Bakan Bayraktar, İliç'teki madende göçük altında kalan işçilerin ailelerini ziyaret ederek, işçileri bulmak için aralıksız olarak devam eden çalışmalarda gelinen son durum hakkında ailelere bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi