U14 Kampında İki Temsilci

Kulübün yetenekli sporcuları Zeynep Tümay ve Livanur Acarbaş, Kosova’da düzenlenecek olan U14 FIBA Altyapı Gelişim Kampı kadrosuna davet edildi. Kulüp, genç oyuncularına ve Milli Takıma başarılar diledi.

Zümra Küçük 3x3 Milli Takım Kampında

Bir diğer milli davet ise Zümra Küçük için geldi. Küçük, 23-25 Temmuz 2025 tarihleri arasında Kuzey Makedonya’da gerçekleştirilecek olan 2025 Avrupa Gençlik Olimpik Festivali’ne hazırlanan 18 Yaş Altı Kızlar 3x3 Milli Takımı kamp kadrosuna dahil edildi. Milli Takım, hazırlıklarına 17 Temmuz'da başlayacak.

U16 Avrupa Şampiyonası Hazırlıkları

Çimsa ÇBK Mersin Gelişim'in iki önemli ismi Liva Aksoy ve Kadriye Erva Özek, bu yaz İstanbul’da düzenlenecek büyük bir turnuvaya hazırlanacak. Oyuncular, 20-29 Ağustos 2025 tarihleri arasındaki 2025 FIBA 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan 16 Yaş Altı Kız Milli Takımı kamp kadrosunda yer aldı. U16 Milli Takımı, şampiyona hazırlıklarına 14 Temmuz'da kampa girerek start verecek.

Çimsa ÇBK Mersin Gelişim, milli takımlara başarı dileklerini iletirken, genç sporcularının uluslararası alanda tecrübe kazanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Galatasaray’ın, Trabzonspor’a Karşı Galibiyet Serisi Sona Erdi
Galatasaray’ın, Trabzonspor’a Karşı Galibiyet Serisi Sona Erdi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi