Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürü Celal Tokalak ile DSİ 67. Şube Müdürü Oğuzhan Gökdere, Mersin’in Tarsus ilçesindeki Pirömerli, Dorak, Kalklıtaş ve Belen mahallelerine yönelik planlanan Akarçeşme Yeraltı Suyu Projesi sahasında kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdi. Heyet, projeden yararlanacak çiftçilerle bir araya gelerek, ihtiyaç ve beklentilerini doğrudan dinledi.
Ardından Çamlıyayla ilçesinde yer alan Körmenlik Göleti'ni ziyaret eden yetkililer, gölette yürütülen çalışmalarla ilgili teknik değerlendirmelerde bulundu.
DSİ yetkilileri, suyun doğru yönetimi ve tarımda verimliliğin artırılması hedefiyle, tüm imkanlarını seferber ederek üreticiye destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.