Yönetimin Gözden Geçirilmesi toplantısı Rektör Çamsarı başkanlığında yapıldı




Tarih: 20 Aralık 2021 Pazartesi 15:07




Mersin Üniversitesi Yönetimin Gözden Geçirmesi (YGG) toplantısı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı başkanlığında yapıldı. ‘TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi’ kapsamında gerçekleştirilen yılın ikinci YGG toplantısında, Kalite Yönetim Sistemi ve süreç etkinliğinin iyileştirilmesine yönelik olarak kararlar alındı.

Mersin Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, çevrim içi olarak yapılan toplantıya, Rektör Çamsarı’nın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof. Dr. Ali Kaya, Kalite Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Zeki Yarar, Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Ünal, Bilgi İşlem Daire Başkanı Öğr. Gör. Kutluhan Kibrit, Bilgi İşlem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Özkan Kırık ve Kalite Yönetimi Koordinatörlüğü personeli katıldı. Toplantıda önceki yönetimin gözden geçirme toplantılarında karar alınan faaliyetlerin durumu başta olmak üzere, kalite yönetim sistemi ile ilgili iç ve dış hususlardaki değişiklikler, müşteri memnuniyeti ve ilgili taraflardan gelen geri bildirimler ele alındı. Toplantıda ayrıca, kalite amaçlarına erişme derecesi, süreç performansı ile ürün ve hizmetlerin uygunluğu, uygunsuzluklar ve düzeltici faaliyetler, izleme ve ölçme sonuçları, tetkik sonuçları, dış tedarikçilerin performansı, kaynakların varlığı, risk ve fırsatları belirleme faaliyetleri için gerçekleştirilen faaliyetlerin etkinliği ile iyileştirme için fırsatlar görüşüldü. Yönetimin gözden geçirmesi toplantısı kapsamında ‘İyileştirme için fırsatlar, Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili değişiklik ihtiyacı ve ihtiyaç duyulan kaynaklar’ konuları değerlendirilerek kararlar alındı. (İHA)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA