Genç Antalya Gönüllüleri Programı’nın eğitimleri başladı




Tarih: 29 Ocak 2022 Cumartesi 11:54




Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Antalyalı gençleri bir araya getirme hedefi ve gönüllülük esasıyla yürütülen “Genç Antalya Gönüllüleri” programının eğitimleri başladı.

5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününde Gençlik Meclisi üyelerinin de katıldığı ilk buluşmanın ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen eğitimde kısa bir gönüllü eğitiminin ardından Gönüllü gençlerle nasıl çalışma yapılacağı anlatıldı. Gençlerin fikir ve önerileri alınarak neler yapılacağı belirlenecek. Gençlerin gönüllü çalışmalarla dayanışma vurgusuna dikkat çekmeleri sağlanacak.

Gençlerin aktif olarak belediye çalışmaları içerisinde yer almasını ve kendi projelerini üretmelerini destekleyen gönüllü programı kapsamında Gençlik Meclisi ile de işbirliği yapılacak. Gönüllü programına ilçelerden başvuran gençlerle birlikte ilçelerde de çalışmalar yürütülecek.


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA