Erdemli Belediyesi’nden eğitim neferlerine destek




Tarih: 20 Şubat 2022 Pazar 14:49




Sıfır rakımından Torosların zirvesine kadar her alanda çalışma yürüten Erdemli Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmalarla eğitim neferlerine destek veriyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışmalarla hayatın her alanına dokunuyorlar. Ekiplerin bu kez çalışma adresi ise Alata İlkokulu ve Ortaokuluydu. Okuldan gelen talep doğrultusunda ekipler, çocuklar için çevre düzenlemesi yaptı, okul bahçesinde ki uygun yerleri asfaltladı.

Eğitim neferlerine her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu “Ekiplerimiz kentin dört bir tarafında çalışmalar yürütüyor. Yapılan çalışmalarda hayatın her alanına dokunuyoruz. Şüphesiz bunlardan en önemlisi ise eğitim. Eğitim meşalesinin sürekli yanması için öğretmenlerimizin ve eğitimin kutlu neferlerinin sürekli yanında oluyoruz. Onların yürüdüğü bu kutsal yolda her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Öte yandan ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA