Vali Şenol Engin İlkokulu öğretmenleri, yabancı konuklarını ağırladı




Tarih: 28 Şubat 2022 Pazartesi 13:19




Vali Şenol Engin İlkokulu öğretmenleri, KA229 Erasmus+ ’Eğitimde Yap, Yarat, Üret’ projesi kapsamında yerel proje ortağı koordinatör okul Davultepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Belçika ve İtalya’dan gelen meslektaşlarını ağırladı.

'Eğitimde Yap, Yarat, Üret' projesi devam ediyor. Bu kapsamda Vali Şenol Engin İlkokulu ile proje ortağı Davultepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, yabancı konuklarını misafir etti. Türk eğitim sistemindeki iyi uygulamaları yakından tanıyan konuklar, Türk kültürü ve misafirperverliğinden de memnun kaldı. Düzenlenen çalıştayda öğretmen ağı değişim elçisi İsmail Örnek'in 'Yaratıcı Problem Çözme Programı Tasarım Odaklı Düşünme Atölyesi' da konukların takdirini topladı. Çalıştayın sonunda sertifika töreni düzenlendi. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç ve müdür yardımcıları, yabancı konuklara sertifika verdi. (İHA)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA