Yenişehir Belediyesi’nin ‘nöbetçi kütüphane’ uygulamasına yoğun ilgi




Tarih: 14 Mart 2022 Pazartesi 15:54




Yenişehir Belediyesi’nin, Ülkü Ongun Kütüphanesi’nde başlattığı ‘nöbetçi kütüphane’ uygulaması yoğun ilgi görüyor. Ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen Ülkü Ongun Kütüphanesi kısa sürede bin 200 kişiyi ağırladı.

Zengin kitap arşivi, bilgisayar ve ücretsiz internet hizmetinin de sunulduğu Yenişehir Belediyesi Ülkü Ongun Kütüphanesi, EBA destek noktası ve görme engelli bireyler için sesli kitap desteği de sağlıyor. Hafta içi saat 23.00, hafta sonu ise 10.00 ile 16.00 saatleri arasında da açık olan Kütüphane, ders çalışmak isteyen ve sınavlara hazırlanan öğrenciler için konforlu ve verimli bir alan imkanı sunuyor. Öğrencilerin ve vatandaşların daha uzun süre yararlanması amacıyla başlatılan nöbetçi kütüphan uygulamasından bir ayda bin 200 kişi faydalandı. Vatandaşlar nöbetçi kütüphane hizmeti nedeniyle Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti. Ülkü Ongun Kütüphanesi, Edip Buran Kapalı Spor Salonu güneyinde bulunan ve eğitim yuvası olarak bilinen Yenişehir Belediyesi Akademi’de bulunuyor.  (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA