Akduman, Orman Bölge Müdürlüğü personelleriyle bir buluştu




Tarih: 6 Mayıs 2022 Cuma 13:49




Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Ramazan Bayramı dolayısıyla bölge müdürlüğü sosyal tesislerinde gerçekleşen bayramlaşma merasiminde personelle bir araya geldi.

Öz Orman-İş Genel Sekreteri Ali Bilgin, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin ve Yaşar Yaman Sağlam, Öz Orman-İş Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın, şube müdürleri, işletme müdürü ve personelin katılımıyla bölge müdürlüğümüz sosyal tesislerinde bayramlaşma yapıldı. Bayramlaşma programında birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve bayramların güzelliğine dair yapmış olduğu konuşmasında Bölge Müdürü Akduman; “Zorlu geçirdiğimiz 2 yıllık pandemi süreciyle beraber rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı hep beraber idrak ettik. Ramazan Bayramı’nın, tüm inananları birbirlerine daha çok yaklaştırmasına, dargınlıkların ortadan kalkmasına, kardeşlik ve dostluk duygularının daha da kuvvetlenmesine ve kederlerin bir yana bırakılıp mutlu olunması gerektiğine inanıyorum. Ramazan Bayramı’nın sizin, ailenizin ve insanlığın hayrına vesile olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi. Akduman’ın yapmış olduğu konuşma sonrasında sunulan ikramlar ve yapılan sohbetlerle program sona erdi. (Haber  Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA