Nurullah Kaya’dan Play-Off değerlendirmesi




Tarih: 10 Mayıs 2022 Salı 16:47




Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdmanyurdu, Play-Off Yarı Final maçlarının ilkinde perşembe günü Orduspor A.Ş.’ye konuk olacak. Hazırlıklarını günde tek antrenmanla sürdüren Kırmızı Lacivertliler, ilk maçtan avantajlı bir skorla Mersin’e dönmeyi hedefliyor.

Uzun yıllar Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen ve defalarca Play-Off heyecanını yaşayan takımın tecrübeli isimlerden Nurullah Kaya, Orduspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kariyerinde birçok kez Play-Off oynayan Kaya, bu eşleşmelerde çoğu zaman sürpriz sonuçların alındığını vurguladı. Play-Off maçlarının ambiyans olarak çok farklı olduğunun altınız çizen Kaya, “Play-off maçları eleme usulü maçlar olduğu için ortamı farklıdır. Play-Off’lar bazen favori takımların elendiği ve favori olmayan takımların kazandığı maçlara sahne oluyor. Burada en önemli şey takımın daha konsantre olması, imkanlarının daha iyi olması, beklentinin daha iyi olduğu takımlar Play-Off’larda daha başarılı oluyor. Ben 4-5 defa Play-Off oynadım. Bu eşleşmelerde favori takım aslında yoktur çünkü tüm maçlar zordur” dedi. Takımın son durumu ile ilgili olarak da değerlendirme yapan tecrübeli oyuncu, “Bizim takımın son durumu ortada, 28 haftadır yenilmeyen bir takımız. Kalesinde çok az gol gören bir takımız. Bunlar bizim için çok önemli bir avantaj olacak. Bunun yanı sıra Play-Off’taki her takıma karşı ligde üstünlük sağlamış ve kazanmış bir takımız. Bu da önemli bir faktör bizim için” diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA