3. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu başlıyor




Tarih: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 15:51




20-22 Mayıs 2022 tarihlerinde, Konya’da Selçuk Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Eğitim Kültür ve Birliktelik Derneği ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile üçüncüsünü düzenlenecek olan ‘3. Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu (International Symposium of Academic Studies On Education and Culture – ISASEC 2022)22’ Selçuk Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamındaki etkinlikler çerçevesinde gerçekleşecek.

Çok sayıda bilim insanını bir araya getirecek olan sempozyum, 9 Mayıs 2022 tarihinde başlayan ve 29 Mayıs 2022 tarihine dek sürecek olan ve bilimden sinema, müzik, spor gibi alanlara kadar toplam 200 etkinliğin yer aldığı Selçuk Üniversitesi 2022 Yılı Bahar Şenlikleri çerçevesinde iki gün boyunca sürecek.Amacı, Türkiye başta olmak üzere tüm dünya çapında ‘eğitim ve kültür konularına ilişkin gerçekleştirilen akademik çalışmaların, bilimsel bir ortamda paylaşılmasını ve değerlendirilmesini’ sağlamak olan sempozyum, disiplinler arası bir nitelik de taşımaktadır. Katılımcıların çalışmaları, sempozyum düzenleme ve editör kurullarının onayı ile kabul edilecek. Üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Eğitimde ve Kültürde Akademik Çalışmalar Sempozyumu çerçevesinde Türk Tarih Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Refik Turan, Sarayova/Saraybosna Üniversitesi Felsefe Fakültesi, Türk Dil ve Edebiyatı Kürsüsü’nden Prof.Dr. Alena Ćatović, Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hayati Akyol, Litvanya Vilnius Üniversitesi’nden Doç.Dr. Galina Miskiniene ve Macaristan Pazmany Peter Katolik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Eva Csaki, Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof. Dr. Erkan Göksu da çağrılı konuşmacı olarak yer alacak. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA