Çukurova Basketbol’un yeni koçu Emre Vatansever oldu




Tarih: 5 Haziran 2022 Pazar 15:39




Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Yenişehir Belediyesi’nde başantrenörlük görevine Emre Vatansever getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezonu Zafer Kalaycıoğlu ile tamamlayan Çukurova Basketbol, yeni sezon planlamaları doğrultusunda başantrenörünü belirledi. Şu anda Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi (WNBA) takımı takımı Chicago Sky’ın asistan koçluğunu yapan Emre Vatansever, ÇBK’nın yeni koçu oldu. Seattle Storm, Galatasaray, Yakın Doğu Üniversitesi ve A Milli Kadın Takımlarında da çalışan Vatansever, 2021’de Chicago Sky ile WNBA şampiyonluğu yaşadı. Vatansever’in başarıları arasında, 2014 Euroleague şampiyonluğu, 2009 ve 2017 EuroCup şampiyonluğu, 2 KBSL şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası ve 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu bulunuyor. (İHA)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA