Festival Voleybol’da son kategori maçları başladı




Tarih: 10 Haziran 2022 Cuma 17:20




Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda son kategori maçları başladı.

Yenişehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl Mersin’de düzenlenen ve 160 takımla 4 bin 500 sporcunun mücadele ettiği Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Yıldızlar, Midi Kızlar ve Küçük Erkekler kategorisinde müsabakaların sona ermesinden sonra verilen bir haftalık aranın ardından Festival Voleybol’da Küçük Kızlar ve Midi Erkekler maçları başladı. Aynı anda 8 maçın oynandığı Festival Voleybol’da maç programı günlük olarak Yenişehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da duyuruluyor. Sporseverler tüm maçları ücretsiz izleyerek, voleybol heyecanına ortak olabilecek. Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası 16 Haziran’da oynanacak final maçlarıyla sona erecek. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA