Binlerce genç, Hayko Cepkin’in muhteşem konseriyle coştu




Tarih: 14 Temmuz 2022 Perşembe 17:13




Mersin Büyükşehir Belediyesi, binlerce genci HaykoCepkin konserinde bir araya getirdi. Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kültür ve sanat etkinliklerini artırmaya devam ediyor. Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde HaykoCepkin sevilen şarkılarını seslendirirken, kendisini izlemeye gelen her yaştan binlerce seyirci unutulmaz bir akşam yaşadı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in gençlere ve onların sevdiği sanatçılara verdiği önem ve destek, dün akşam Arpaçbahşiş sahilinde bir kez daha sahnedeydi. Büyükşehir Belediyesi’nin yaz sezonu ile birlikte kentin her köşesinde gerçekleştirdiği konserler dizisinde, bu kez sahneyi HaykoCepkin aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü Bengi İspir Özdülger ile Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ’ın da hazır bulunduğu konserde binlerce HaykoCepkin hayranı, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve performansıyla hayran bırakan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını muhteşem sahne şovlarıyla birleştirerek, kendisini dinlemeye gelenlerin beğenisini kazandı. Sanatçının şarkılarına, konser alanını dolduran gençler de zaman zaman eşlik etti.Konser sonunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, sanata ve sanatçıya verdiği destek ile kültürel etkinliklere önem vermesinden dolayı teşekkür eden HaykoCepkin, “Şu anda en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri deşarj olmaktı. Umarım deşarj olmuşsunuzdur. Yaşanan bu kadar sıkıntının içerisinde umarım biraz, 1-2 saat de olsa kafanızı dağıtabilmişizdir. Bu güzel ortamın yaşanmasına katkı sunan ve bizi sizlerle buluşturan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sonsuz teşekkürler” dedi.(Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA