Beklenen ’Facia’ geldi




Tarih: 22 Temmuz 2022 Cuma 17:53




Bu yıl 10’nusu gerçekleştirilen Uluslararası Soli Güneş Festivali’nde vereceği konser için Mersin’e gelen Emir Can İğrek, konser öncesi gazetemize konuşarak; 22 Temmuz’da yeni şarkısı Facia’nın çıkacağını dinleyicilerine duyurmuştu. Emir Can İğrek’in 22 Temmuz’a dinleyiciyle buluşan yeni şarkısı Facia, çıkar çıkmaz 100 binin üzerinde dinlenme rakamlarına ulaştı.

Haber-Adem Güneş

 

Emir Can İğrek'in yeni şarkısı Facia dinleyiciyle buluştu. İğrek, Haziran ayında Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl 10'ncu kes düzenlenen Uluslararası Soli Güneş Festivali kapsamında Mersin'de konser vermişti. Konser öncesi gazetemize konuşan Emir Can İğrek, Kafa Tatili şarkısının ardından 22 Temmuz'da Facia şarkısının çıkacağını duyurmuştu. Haber, gazetemizde "22 Temmuz'da Facia Var" başlığıyla yayımlanmıştı. Emir Can İğrek'in yeni şarkısı Facia kısa sürede Youtube'ta trendlerindeki müzik listelerine girdi.

 

İĞREK, GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Kor, Felfena ve Kafa Tatili'nin ardından yeni çıkacak Facia şarkısının müjdesini Mersin'de önceki ay gazetemize özel açıklamalarda bulunarak dinleyicilerine duyuran Emir Can İğrek, "22 Temmuz'da Facia var. Düet değil ama back vokallerini Zeynep Bastık yaptı. Şu an elimizde 1 albümlük şarkı var. Onların kaçını albüm öncesi veririz onu şu an bilmiyoruz. Ama 8 şarkılık bir albüm aslında şu an hazır. Albüm öncesi o 8 şarkıdan 1 ya da 2 şarkıyı önce verip sonra albümü çıkaracağız gibi bir durum var" dedi. Yeni albümün detaylarından bahseden İğrek, şöyle devam etti: Hepsi benim şarkılar. Söz-müziği benim. 6'sının düzenlemesi Yiğit Avcı'nın, 2'sinin düzenlemesi Alperen Gün'ün olacak. Bu kalan 8 şarkının. Facia’yla birlikte 9. Facia'yı da Yiğit Avcı yaptı. Zaten en sevdiğim şey söz yazmak. Bu işi yaparken en sevdiğim şey beste yapmak. Sonra da konser vermek. O yüzden kendim yapmayı seviyorum, bir arayışım yok" ifadelerine yer vermişti.

 

İĞREK: "MERSİN'E ALIŞIĞIZ, ÇOK GELİYORUZ" DEMİŞTİ

İlk şehir dışı konserini Mersin'de verdiğini de belirten İğrek, kentle ilgili; "Mersin bizim hep sevdiğimiz, hep gelmeyi istediğimiz bir yer. Benim ilk şehir dışı konserim de 2016'da Mersin konseriydi. Erdemli'de yapmıştım. Mersin'e alışığız, çok geliyoruz” diye konuşmuştu.

 

GERİ VOKALDE ZEYNEP BASTIK SÜPRİZİ

Sözü ve müziği Emir Can İğrek imzasını taşıyan, düzenlemesini Yiğit Avcı'nın yaptığı, romantik sözleri ve latin gitar melodileriyle Emir Can İğrek'in yeni single'ı "Facia", dinleyicilerde yaz sıcaklığı tadından aşık olma isteği yaratmaya başladı. Şarkının geri vokalinde ise Zeynep Bastık sürprizi yer aldı. Facia, tüm dijital platfomlarda yer alırken, YouTube üzerinden yayınlanan klibi ise aynı gün içerisinde 100 binin üzerinde tıklanma aldı.

 

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA