MSK Erkek Basketbol Takımı, sezonun ilk antrenmanını yaptı




Tarih: 10 Ağustos 2022 Çarşamba 12:19




Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi, bu sezonda da Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan MSK Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarına başladı.

2022-2023 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanan MSK Erkek Basketbol Takımı, çalışmalarını bireysel antrenmanlar ile başlattı. Bu sezon da bir üst lige çıkmayı hedefleyen MSK Erkek Basketbol Takımı, antrenmanlarını Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapıyor. 12 Ağustos’ta Bolu Kaynaşlı’da bulunan Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesisleri’nde kampa girecek olan takım, sezon öncesi hazırlıklarına burada devam edecek. Gerçekleştirilecek kampın ardından, takımın antrenman temposu yükselerek devam edecek. Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 8-9 Ekim tarihinde başlarken, Federasyon Kupası da 24 Ekim’de başlayacak. (Haber Merkezi)

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA