Mersin’de evlerinin bahçesinde uyuşturucu yetiştiren 2 şüpheli yakalandı




Tarih: 19 Eylül 2022 Pazartesi 13:49




Mersin’de bir evde yapılan aramada 8 kilo 300 gram esrar ile 382 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, merkez Toroslar Arslanköy Mahallesi kırsalında 2 şahsın bahçede uyuşturucu elde etmek amacıyla kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisine ulaşan ekipler, şüphelileri takibe aldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda düzenlenen operasyonda, yasa dışı ekim yapılan bahçede 382 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, evde yapılan aramada ise 8 kilo 300 gram esrar, 1 av tüfeği, 1 hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 7 bin TL para ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (İHA)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA