Mersin polisi muhtarlarla toplantı yaptı




Tarih: 20 Eylül 2022 Salı 15:35




Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü Osmaniye Şehit Burak Yıldız Polis Merkezi Amirliği sorumluluk alanında bulunan mahalle muhtarları ile mahalle halkının istek, öneri ve talepleri alınmak üzere muhtarlar toplantısı yapıldı.

Toplantıda Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil; “Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla teşkilatın 7 gün 24 saat görevinin başında olduğunu, mahallede meydana gelen her türlü sorun ile ilgili 112 Acil Çağrı Merkezini ve ilgili birimleri arayabileceklerini, görevli ekiplerimizin her zaman vatandaşların hizmetinde olduğu yönünde bilgilendirme yapıldı. Tüm muhtarlar sıra ile söz alarak vatandaşların bölgelerindeki parklara kamera sistemi, okul önleri ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlere hız kesici çakılı kasis ve trafik levhalarının konulmasını istediklerini bildirdi. Muhtarların istek, öneri ve talepleri alınarak ilgili kurumlara ve birimlere yazılı şekilde bildirileceği kendilerine bildirilerek gerekli çalışmalara başlanıldı” sözlerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA