Salça kokusu Brego’yu yanıltmadı 7 kilo 580 gram esrar tam isabet




Tarih: 21 Eylül 2022 Çarşamba 15:12




Mersin’de şüphe üzerine durdurulan bir araçta narkotik köpeği ’Brego’ vasıtasıyla yapılan aramada, salça ve peynir bidonları arasına gizlenmiş 7 kilo 580 gram esrar ele geçirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kom Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu ile mücadele ve uyuşturucunun kökünü kazımak amacıyla yapılan rutin uygulamalar esnasında şüphe üzerine durdurulan araçtan 1 şahsın kaçması üzerine araçta kalan 3 şahsın kimlik kontrolü ve aracın hassas burunlu dedektör köpek Brego ile yapılan kontrollerinde araçta salça ve peynir bidonları arasına saklanmış 7 kilo 580 gram esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan 3 şüpheli şahıs (M.K.), (V.A.), (F.Y.) gözaltına alınmış olup kaçan (A.K.) isimli şüpheli sahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. (Haber Merkezi)

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA