Tece Polisevi’ne gece saatlerinde saldırı düzenlendi




Tarih: 27 Eylül 2022 Salı 00:35




Mezitli’ye bağlı Tece Mahallesi’nde bulunan Polisevi’ne kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Edinilen ilk bilgiye göre çıkan çatışmada 2 polis yaralandı.

Silah ve patlama seslerinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, patlama anına ilişkin görüntüler cep telefonu kameralarına da yansıdı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan ilk açıklamada olayın saldırı olduğu bilgisine yer verildi.

 

Bakanlığın açıklamasında şu ifadeler yer aldı; “Mersin’in Mezitli ilçesindeki Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 polisimiz yaralanmıştır. Ayrıca Polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de bomba imha ekibi tarafından kontrollü bir şekilde patlatılmıştır. Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüpheli, silahıyla birlikte gözaltına alınmıştır. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.”

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA