Abdullah Özyiğit, terör saldırısını lanetledi




Tarih: 27 Eylül 2022 Salı 14:47




Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli’ye bağlı Tece Mahallesi’ndeki Polisevi’ne yapılan terör saldırısını lanetledi.

Abdullah Özyiğit, saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, tedavisi devam eden polis memuru ve yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yaptığı açıklamada “Polisevimize yapılan hain terör saldırısı sonucunda şehit olan polisimiz Sedat Gezer’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan polis memurumuz ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Terörün her türlüsünü ve bu saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA