Yol kontrol noktasında durdurulan araçtan uyuşturucu madde çıktı




Tarih: 1 Ekim 2022 Cumartesi 14:21




Antalya’da jandarma tarafından kontrol noktasında durdurulan bir araçta, uyuşturucu etken maddesi içeren 119 adet hap ve içime hazır halde 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Antalya'da jandarma tarafından kontrol noktasında durdurulan bir araçta, uyuşturucu etken maddesi içeren 119 adet hap ve içime hazır halde 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

 

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı Güney Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol noktasında durdurulan araçtaki Y.A. ve S.K.'niın hareketlerinden şüphelenen ekipler, araçta arama yaptı. Y.A.'ya ait araçta yapılan aramada, uyuşturucu etken maddesi içeren 119 hap, uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam bong adı verilen materyal içerisinde içime hazır halde 2 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA