SOĞUKSU, “2022 YILININ SON MAÇINI KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”




Tarih: 1 Ocak 2023 Pazar 17:19




Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), OGM Ormanspor’u galibiyeti sonrasında açıklama yapan Başantrenör Semih Soğuksu, “Yılın son maçını kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Haber- BARIŞ KÖKSAL

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve zirvenin sahibi olan MSK, 13.hafta karşılaşmaları kapsamında 30 Aralık 2022 tarihinde OGM Ormanspor’u evinde konuk etmişti. İlk periyotlarında etikli başlayan MSK, son çeyrekte rakibinin farkı eritmesine engel olamasa da maçı 6 sayı fark ile 90-84’lük skor ile kazanmayı bilmişti.

“BODRUM’U YENMEK İSTİYORUZ”

Ligde liderliğini sürdüren ve 2022 yılının son karşılaşmasında da galibiyet ile ayrılan carettalarda şampiyonluğa olan inan yüksek. OGM karşılaşması sonrasında MSK Başantrenörü Semih Soğuksu karşılaşmayı değerlendirdi. Soğuksu, “ Öncelikle Ormanspor’u tebrik ediyorum. Gerçekten iyi mücadele ettiler. Oyuncularımı da kutluyorum. Gerektiği kadar mücadele ettiler. İyi bir galibiyet aldık evimizde ve serimize devam ediyoruz. 2022 yılının son maçını kazandığımız için mutluyuz. Bir iki gün dinlenip Çağdaş Bodrum Spor hazırlıklarına başlayacağız. Bizim için çok önemli bir maç çünkü liderlik maçı. Oraya da çok iyi hazırlanıp Bodrum’u kendi evinde yenerek şampiyonluk yolunda lider olarak devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CARETTALAR LİDER

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de carettalar, OGM Ormanspor engelini de geride bıraktı.OGM galibiyeti ile beraber carettalar ligde son 9 karşılaşmanın tamamından da galibiyet ile ayrıldı. 1.Ligde 13 karşılaşmaya çıkan MSK, 12 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile topladığı 25 puan ile carettalar zirvede bulunuyor.

MSK, LİDERLİK MAÇINA ODAKLANDI

MSK’yı ligde 14.haftada zorlu bir karşılaşma bekliyor. Lig yarışında MSK ile aynı puana sahip olan Çağdaş Bodrum Spor Kulübü ile 6 Ocak’ta parkeye çıkacak. Liderlik maçına sahne olacak karşılaşmada carettalar rakibini devirip şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşmanın hesaplarını yapıyor.

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA