Mersin SMMMO’dan vergi dairesinde yeni birim




Tarih: 5 Ocak 2023 Perşembe 17:02




Mersin Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), Vergi Dairesinde mali müşavirlerin ve mali müşavir adaylarının kullanabileceği özel birim açılışı çarşamba günü gerçekleştirilerek hizmete sunuldu.

Haber- Esen ÇALICI

Mayıs ayında yapılan Mersin SMMMO seçimlerinde oda başkanı olarak göreve başlayan Emin Levent Türkili ve yönetim kurulu, Vergi Dairesi ile ortak yaptığı çalışma neticesinde Vergi Dairesi Başkanlığı girişinde bir çalışma birimi oluşturuldu.

YENİ BİRİM ÇÖZÜM OLUŞTURACAK

Birimin açılması ile beraber, Mersin SMMMO meslek mensuplarının hem de mükelleflerin sorunlarına çözüm oluşturması hedeflenecek. Tüm ihtiyaçları Mersin SMMMO tarafından karşılanacak ve oda çalışma biriminde dilekçe, bilgiye ulaşma ve yazışmalar internet erişimi sayesinde GİB ile bağlantılar rahatlıkla yapılabilecek.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Vergi Dairesi’nde mali müşavirler ve mali müşavir adaylarının kullanacağı yerin açılışı Mersin SMMMO Danışma Meclisi üyelerinin katılımıyla Vergi Dairesi’nde ki birimin açılışı gerçekleşti. Açılıştan sonra sosyal medya hesabından bir kez daha teşekkür mesajı paylaşan Mersin SMMM Odası Başkanı Emin Levent Türkili, “Verginin toplanmasında aracılık eden, ülke ekonomisi için gece gündüz çalışan, kamu görevi yapan bizlerinde artık Mersin vergi dairesi başkanlığımızda kendimize ait bir çalışma birimimiz var meslek ve meslektaş için daha da güzel günlere. Vergi Dairesi’nde meslek mensuplarımızın ve meslek mensubu adaylarımızın kullanacağı meslek mensuplarımıza özel internet erişimi ile her türlü bilgi ve belgeye erişim sağlanacak olan hizmet birimimiz açılışı vergi dairesinin iş ve işlemlerini aksatmamak adına sadece Danışma Meclisi üyelerimizin katılımıyla Vergi Dairesi’nde gerçekleştirdik. Başta Gelir İdaresi Başkanlığı Mersin Vergi Dairesi Başkanımız Seyfettin Baysal’a ve çalışma arkadaşlarına, bu süreçte sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA