Bozdoğan devreye girdi, TİY beş oyuncu ile anlaşmaya vardı




Tarih: 8 Ocak 2023 Pazar 16:47




TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ekonomik krizden dolayı elinde kadro kalmayan Tarsus İdman Yurdu (TİY), ligin ikinci devresi için transferlere başladı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın devreye girmesi ile birlikte TİY peş peşe oyuncu transferlerini duyurdu

Haber- Fırat Tatlı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ekonomik krizden dolayı neredeyse oyuncularının tamamını kaybeden TİY’in son olarak geçen ay göreve gelen çiçeği burnunda başkan Murat Gül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulüp başkanlığından istifa ettiğini duyurmuştu.

TİY İÇİN TARSUS BELEDİYESİ DEVREDE

TİY’de yaşanan kriz en son Tarsus Belediyesi Meclisi’nde gündeme gelmiş ve başkan yardımcısı Ali Dinsever, ilçelerinin takımına destek verilmesi gerektiği çağrısında bulunmuştu. Tarsus Meclisine kadar taşınan bu durumdan sonra TİY’de yeni gelişmeler yaşandı, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın devreye girmesi ile önce teknik direktörlüğe Tansu Yaan getirildi. Ligin ikinci devresinin başlamasına az bir süre kalması ile beraber oyuncu transferlerine hızı kazandırdı.

TİY TRANSFERLERİ PEŞ PEŞE DUYURDU

Önceki gün TİY, sosyal medya hesaplarından transfer haberlerinin peş peşe duyurdu. İlk olarak Burak Sarı ile prensipte anlaşan TİY, daha sonra Kaan Dorak, Mustafa Çiçek, Hasan Aslan ve Emre Koskar ile anlaşmaya vardı. Transferlerde Haluk Bozdağan’ın takıma destek olmasından kaynaklı teşekkür mesajları da paylaşıldı.

ERZİNCAN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TİY, ikinci yarı için transferleri üst üste duyururken bir yandan da antrenmanları da sürdürüyor. TİY sezonun ilk yarısında oynadığı 18 maçta 3 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 11 beraberlik aldı. Bu süreçte topladığı 20 puan ile küme düşme potasının hemen üzerine 14.sırada bulunan TİY, tehlikeli bölgede yer alıyor. TİY sezonun ikinci devresinde startı ligin güçlü ekiplerinden 24Erzincanspor’u sahasında konuk ederek başlayacak.


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA