TARSUS BELEDİYESPOR, ALS HALK VOLEYBOL KARŞISINDA KAZANDI




Tarih: 9 Ocak 2023 Pazartesi 16:47




Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Lig B Grubunda mücadele eden Tarsus Belediyespor (K) evinde ALS Halk Voleybol’u, 5 set sonunda 3-2 yenerek grubunda rahat bir nefes aldı.

Haber – Adem GÜNEŞ

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Lig’de B Grubunda mücadele eden Tarsus Belediyespor bu hafta grubun orta sıralarında bulunan ALS Halk Voleybol’u konuk etti. Ligde son iki maçında başarılı bir grafik sergileyen bu maçlarda galibiyet alan Tarsus ekibi ALS karşısında da mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktı. Karşılaşma Pazar günü Tarsus Kapalı Spor Salonu’nda oynandı.

ZORLU MAÇTA TARSUS GERİ DÖNDÜ

Zorlu karşılaşmada ilk sette Tarsus ekibi 25-21’lik skor ile rakibine verdi. İkinci sette Tarsus maçatan kopmamak için etkili oyun sergiledi. Tarsus Belediyespor seti 25-18 aldı ve durumu 1-1’e getirdi. Konuk takım ALS karşılaşmanın üçüncü setinde Tarsus’a karşı etkili bir oyun sergiledi ve seti 25-13’lük skor ile alarak durumu 2-1’getirdi. Maçın dördüncü setinde Tarsus, zorlandı ama seti 25-22 almayı bildi. Maçta durumun 2-2’ye gelmesi ile son sete giden karşılaşmada Tarsus hata yapmadı ve seti 17-15 alarak zorlu maçtan galibiyet ile ayrıldı.

TARSUS SON 3 MAÇTA KAZANDI

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Lig’de B Grubunda mücadelesini sürdüren Tarsus Belediyespor, son 3 maçında da galibiyet ile ayrılarak ligde rahat bir nefes aldı. Tarsus 1.ligde çıktığı maçlarda 8 mağlubiyet ve 5 galibiyet ile topladığı 15 puan ile küme düşme potası ile arasındaki puan farkını da açtı. Tarsus ekibi 14.haftada Adam Voleybol’a (K)deplasman da konuk olacak.

 

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA