TİY’de yeni Başkan Cem Kavalcı




Tarih: 10 Ocak 2023 Salı 17:25




TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve lige de zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu (TİY)’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Sosyal medya üzerinden duyurulan yeni yönetimde Yönetim Kurulu Başkanlığına Cem Kavalcı geldi.

Haber-Adem GÜNEŞ

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ekonomik krizden dolayı zor günler geçiren TİY’de tüm oyuncular takımı terk etmiş, seçimli genel kurul ile başkanlığa gelen Murat Gül ise ayını doldurmadan istifa etmişti. Kriz ile boğuşan TİY’e, Tarsus Belediyesi’nden destek gelmiş ve Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın desteği ile takım 5 yeni oyuncu ile sözleşme imzalamıştı.

YENİ GÖREV DAĞILIMI

Toparlanmaya çalışan TİY’de önceki gün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yeni yönetim kurulunun duyurusu yapıldı. Yapılan paylaşımda, “ Yönetim Kurulu’muz gerçekleşen istifaların ardından aralarında alınan karar ile yeni görev dağılımı gerçekleştirmiştir. Yönetim Kurulu Üyelerimiz oy çokluğu ile Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Cem Kavalcı’yı seçmişlerdir. Kararın kulübümüz ve Yönetim Kurulumuz adına hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni Yönetim Kurulu görev dağılımı, Cem Kavalcı Yönetim Kurulu Başkanı, başkan vekili Zülfikar Polat, as başkan Kasım Kanbal, Kulüp İdari Amiri Mahmut Kahraman, altyapı sorumlusu Yılmaz Talay, genel sekreter Cem Erpehlivan, futbol şube İbrahim Halil Küçükoğlu, 2. Başkan Yusuf Balcı, 2. Başkan Çağrı Yazlık” ifadeleri yer aldı.

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA