Seçer, “Yanlış bir şey yapılmasına müsaade etmeyeceğimiz”




Tarih: 13 Ocak 2023 Cuma 17:55




HABER- FIRAT TATLI

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2023 Yılı Ocak ayı 2. Birleşim Toplantısında kent kamuoyunu uzun süredir meşgul eden Mezitli’de Galatasaray Meydanı karşısındaki alanda inşaatına başlanan zemin+32 katlı bina meclis birleşimde tekrar gündeme geldi.  Meclis Üyesi Abdurrahman Yıldız ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın konuşmasından sonra Seçer, ruhsat durumunun geçmişten geldiğini ve bu konun kamuoyunda vicdanı açısından karşılığının bulunmadığını belirterek, “ Onun için ben buradan konu açıldığı için söylüyorum. Hem Sayın Mezitli Belediye Başkanı’na hem de inşaatın müteahhidine buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Bu konunun tekrar bir gözden geçirilip, belki revize bir planla bu inşaatın devamının uygun olacağını düşünüyorum. İkinci uyarım da, başta Mimarlar Odası ile İnşaat Mühendisleri Odası’na ve İl Koordinasyon Kurulu’na. Her zaman sivil toplumun gücüne inanan bir siyasetçiyim ve sivil toplumda hangi konu olursa olsun herhangi bir taraf tutmadan, tarafsız bir tavırla görevini yerine getirmek durumundadır. Umut ediyorum, yakın bir zamanda vatandaşlarımızı da memnun edecek, en azından onların da endişelerini giderecek bir sonuçla bu konuyu bağlarız. Mersin halkının endişe etmemesi gerekir. Büyükşehir olarak bu konunun üzerindeyiz. Yanlış bir şey yapılmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğimizi bilmelerini isterim” diye konuştu. 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA