SOĞUKSU, GEMLİK MAÇINI DEĞERLENDİRDİ




Tarih: 17 Ocak 2023 Salı 18:06




Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), ligde 15.hafta karşılaşmasında Akran Gemlik Belediyespor’u konuk etmiş ve 83-70’lik skor ile galip gelmeyi bilmişti. Galibiyet sonrasında maçı değerlendiren MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, “Hak ettiğimiz bir maç oldu” ifadelerine yer verdi.

Haber- ADEM GÜNEŞ

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve haftalardır zirvenin sahibi olan MSK,  bir önceki hafta Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’ne kaybetmiş ve zirveyi kaptırmıştı. Hafta sonu ise 14.hafta karşılaşmasına Akran Gemlik Belediyespor’u sahasında konuk etti. Carettalar karşılaşmayı 83-70’lik skor ile kazanmasını bilmişti.

SOĞUKSU, “MUTLUYUZ”

Liderliği kaptırdığı Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’nün haftayı mağlubiyet ile kapatmasından sonra, MSK’nın haftayı kayıpsız geçmesi ligde tekrar zirvenin sahibi olmuştu. MSK, Bodrum ile puanları eşitledi ve şampiyonluğun yine en büyük favorilerinden biri olan carettaların Başantrenörü Semih Soğuksu, maçı değerlendirdi. MSK’nın sosyal medya hesaplarından yapılan değerlendirmede Soğuksu, “Öncelikle 2 farklı hedefi olan takımın mücadelesinde kazandığımız için mutluyuz. Zirve mücadelemiz devam ediyor. Geçen hafta şanssız bir mağlubiyet almıştık. Bu hafta tekrardan galibiyet serisine başlamak istiyorduk. Gemlik maçı hem oyuncularımızın form tutması açısından hem de biraz Tobi Carberry’i dinlendirmek açısından önemliydi. Bütün oyuncularımız aldığı sürelerde gerekli katkıyı koyup iyi mücadele etti. Hak ettiğimiz bir maç oldu. Gemlik’te biraz eksik gelmişti. Onlara da Türk basketboluna verdiği katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA