ÇBK, EUROLUAGUE’DE PARKEYE ÇIKIYOR




Tarih: 17 Ocak 2023 Salı 18:08




Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar B Grubunda 10.hafta maçları kapsamında parkeye çıkıyor.Avrupa’da ve ligde son maçlarını kaybeden ÇBK, sahasında konuk edeceği Basket Landes’i (K) yenerek moral arayacak.

Haber- FIRAT TATLI

ÇBK, Başantrenör Ekrem Memnun ile yolları ayırdıktan sonra önceki gün başantrenör koltuğuna, İspanyol koç Reberto Iniguez’ i getirdi. Sezona şampiyonluk ve kupa parolaları ile çıkan ÇBK’nın başantrenör koltuğunda dikiş tutturup tutturamayacağı ise merak konusu. Türkiye ING Kadınlar Basketbol Ligi ve Euroluague Kadınlar B Grubunda mücadele eden ÇBK, iki kulvarda da aldığı mağlubiyetler ile şok yaşadı. Mersin temsilcisi son hafta aldığı kötü sonuçları geride bırakıp Avrupa’da moral arayacak.

ÇBK’NIN RAKİNİ BASKET LANDES

ÇBK, Avrupa’da son maçında Sopron Basket’e 75-50’lik skor ile kaybetmiş, Euroluague dönüşünde ise ligde deplasmanda Botaş’a 51-44’lük skorla şok bir mağlubiyet almıştı. Euroluague’de bugün 10’uncu maçına çıkacak olan ÇBK’nın ise rakibi Fransa temsilci Basket Landes olacak. ÇBK, B Grubunda oynadığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile iyi bir grafik sergileyemedi. Topladığı 14 puan ile 5.sırada yer alan Mersin temsilci, çeyrek finaller için grubunda ilk dördü içerisinde yer alması gerekiyor.

Karşılaşma bugün saat 19.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak. Maç aynı zmaanda Euroleague Women Youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak.


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA