HAMİT İZOL, MEZİTLİ’YE GÖZ KIRPIYOR




Tarih: 20 Ocak 2023 Cuma 17:45




HABER-FIRAT TATLI

 

2023 Genel Seçimleri için 14 Mayıs tarihleri iyiden iyiye konuşulmaya başlanmışken gözler aynı zamanda bir yıl gibi bir süre kalan yerel seçimlere de çevrilmiş durumda. Seçim havasının iyiden iyi hissedildiği bu günlerde önümüzdeki yıl 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için adaylıklar ise kulislerde konuşulmaya başlandı. Belediye başkanlıkları için çok fazla isim konuşulmaya başlanmışken bunların içerisinde en dikkat çeken isim ise Hamit İzol oldu. Alınan bilgilere göre İzol’un yakın çevresinin Mezitli Belediyesi Başkanlığı için İzol’a ısrarcı olduğu öğrenildi. Kulis bilgilerine göre İzol’un Mezitli Belediye Başkanlığına aday olması durumunda ise kazanmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Hamit İzol kimdir?

1953 Şanlıurfa doğumlu olan Hamit İzol, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zirai Ekonomi ve İşletmecilik Bölümü’nü tamamladı. Farklı sektörlerde yakaladığı başarılar ile adından söz ettiren İzol, turizm alanında Sultaşa Oteli’nin, medyada ise günlük siyasi gazete Yeni Güney Gazetesi’nin de sahibi. Gazeteciliğin dışında yazar kimliğiyle de öne çıkan İzol’un, ‘Barış Sonrası Büyük Türkiye’, ‘Kürt’ün Türk Aşkı’, ‘Aşiret ve Öteki Yüzü’, ‘Ağa’nın Akmayan Gözyaşları’, ‘ROZA’ ve ‘İsimsiz Bebek’ adlı kitapları da yayınlanmıştır. Hamit İzol öte yandan iş dünyasında da yakından tanınan bir isim, son olarak 137’lık tarihi ile Mersin’inin çatı kuruluşu olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda Aralık ayında yapılan seçimlerde İzol, rakiplerine açık ara fark atarak ikinci defa Meclis Başkanlığına seçilmişti. Mersin’de başarısı ile adından söz ettiren İzol’un şimdilerde ise kulislerde ismi Mezitli Belediye Başkanlığı ile anılıyor.

 

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA