TİY, DÜZCE’DE DE KAYBETTİ




Tarih: 23 Ocak 2023 Pazartesi 15:46




TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY) konuk olduğu Düzcespor’a 4-0 mağlup oldu.

HABER- ADEM GÜNEŞ

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve kötü  bir sezon geçiren TİY, ekonomik sıkıntılar yüzünden tüm oyuncuları takımdan ayrılmış, transfer tahtasını açamaması yüzünden de yeni oyuncuları kadrosunu katamamıştı. Ligin ikinci devresine alt yapı oyuncuları ile çıkan geçen hafta 24Erzincanspor’a 4-0 mağlup olmuştu. TİY bu hafta ise ligde 20.haftada grubun iddialı takımlarından Düzcespor’a konuk oldu. Karşılaşma saat 14.00’da Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda oynandı. 

TARSUS 4-0 MAĞLUP OLDU

Maç orta hakem Berkay Erdemir’in düdüğü ile başladı. TİY zorlu karşılaşmada rakibi Düzcespor’a ilk yarısının son dakikalarına kadar dayansa da, 40.dakikada Yasin Ozan’ın golüne engel olamadı. TİY bu gol ile soyunma odasına 1-0 geride gitti. Devre arasından sonra, TİY yediği gol ile beraber oyun konsantrasyonunu iyice yitirdi. İkinci yarıda oyuna giren İbrahim Alan 55.dakikada topu ağlara gönderdi ve durumu 2-0’a taşıdı. Tempoyu artıran Düzcespor 59.dakikada Yasin Ozan durumu 3-0’a taşıdı.  Maçta skoru belirleyen golü ise Sarp Ekinci 72.dakikada buldu. TİY, karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı ve alt sıraya bir adım daha yaklaştı.

TİY ALT SIRAYA DOĞRU

Düzcespor karşısında alınan mağlubiyet ile ligde kötü gidişini sürdüren TİY ise yaşanan krizden çıkış arıyor. Ekonomik krizden dolayı transfer tahtasını da açamayan TİY karşılaşmalara alt yapı oyuncuları ile çıkıyor. TİY ligde 20 puan ile 15.sırada bulunurken, Menemenspor ise 22 puan ile 14.sırada yer alıyor, alt sırları yakından ilgilendiren karşılaşmada TİY maçtan galibiyet ile ayrılarak çıkış aramanın hesaplarını yapacak.

 

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA