AK Parti Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir atandı




Tarih: 2 Mart 2023 Perşembe 16:22




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibiyle AK Parti Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir’in atandığı bildirildi.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, AK Parti Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir'in atandığı bildirildi. Görevi Cesim Ercik'ten devralan Aldemir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Mersin İl Başkanlığına atandım. Bu süreçte Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'e, Bölge Koordinatörümüz Orhan Yegin'e, İl Koordinatörümüz Alim Tunç'a, Eski Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan'a, Mersin milletvekillerimiz Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan'a ve Mersin Teşkilatlarımıza desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu davada milletimize hizmet yolunda dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte çalışacağım" dedi. (İHA)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA