Tarsuslu Periler telafi arıyor




Tarih: 17 Mart 2023 Cuma 17:03




Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol (K) takımı yarınTurgutlu Belediyespor’u (K)konuk ediyor.

Haber- ESEN ÇALICI

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de mücadele eden, Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı ligin 26.hafta karşılaşması kapsamında Turgutlu Belediyespor’u Mersin’de ağırlayacak. Tarsuslu Periler, geçen hafta Ferhatoğlu Edremit Belediye Gürespor karşısında aldığı 69-66’lık şok yenilgiden sonra periler bu haftayı kayıpsız geçerek telafi arayacak.

Tarsus ekibinde parola mutlak galibiyet

Tarsus Belediyesi geçen hafta Ferhatoğlu Edremit Belediye Gürespor karşısında aldığı mağlubiyetten sonra lig yarışında yara aldı. Periler bu hafta Turgutlu Belediyespor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Kadınlar 1.Lig’de sezon başından beri başarılı performansı ile dikkat çeken Tarsus ekibinde hedef sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıran taraf olmak ve önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele etmek. Lig yarışında çıktığı 24 karşılaşmadan 21 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Mersin temsilcisi 45 puanla zirve koltuğunun sahibi durumunda. Karşılaşma yarın Mersin’de, Edip Burhan Spor Salonu’nda saat 14.30’da oynanacak.

 

 

 

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA