MSK’dan Harem’e farklı tarife 91-73




Tarih: 20 Mart 2023 Pazartesi 15:12




Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Depomaxx Haremspor ile karşılaştı. Carettalar maçı 91-73 gibi farklı sonuçla kazanarak zirvedeki yerini korudu.

Maçın ilk periyoduna hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz, maçın kontrolünü eline aldı. Bu periyotta hem hücumda hem de savunmada istediklerini sahaya yansıtan Carettalar on sayılık bir fark ile ikinci periyoda 23-13 girdi. İkinci periyotta oyunda dengeyi kuran ev sahibi ekip Haremspor istediği sayıları bulmaya başlasa da temsilcimiz bu periyotta da yüksek skor üreterek rakibiyle arasındaki farkı korumayı başardı. Maçın ilk yarısı 46-35 temsilcimizin lehine sonuçlandı. Üçüncü periyoda etkili başlayan ev sahibi ekip Haremspor oldu. Pota altında müthiş mücadelelerin yaşandığı periyotta temsilcimiz özellikle dış şutlarda etkili olamayınca farkı arttıramadı. Ev sahibi ekip bu periyotta daha etkili gözükse de temsilcimiz son çeyreğe 64-58 önde girmeyi başardı. Karşılaşmanın son periyodunda ağırlığını koyan ve kalitesini sahaya yansıtan Carettalar rakibinin guardını düşürdü ve bulduğu sayılarla farkı iyice arttırdı. Temsilcimiz son çeyrekte sergilediği müthiş performansla, son saniyeleri formaliteye dönüşen bu kritik karşılaşmayı 91-73 kazanarak zirvedeki yerini korudu. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA