Jandarmadan kaçak sigara ve sahte alkollü içki operasyonu




Tarih: 23 Mart 2023 Perşembe 15:28




Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara kaçakçılığı ve sahte alkol ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonlarda 3 şüpheliyi yakaladı. Tarsus ilçesinde 2 şüphelinin kaçak sigara ticareti, Çamlıyayla ilçesinde ise 1 şüphelinin sahte alkol üretimi ve ticareti yaptığını tespit eden Jandarma ekipleri şüpheli şahısları yakalamak ve sahte alkol ile kaçak sigaralara el koymak amacıyla operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilere ait ev, araç ve işyerinde arama yapan ekipler, 50 litre sahte alkollü içki, 330 santilitre sıvılaştırılmış anason, 5 adet test sıvısı, bin paket kaçak sigara, 150 bin adet boş makaron ile 101 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirerek el koydu. Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. (Haber Merkezi)


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA