Carettalar, Ankara’ya konuk olacak




Tarih: 23 Mart 2023 Perşembe 15:36




Misli.com Türkiye Erkekler 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), ligde yarın Ankaragücü Mamak Belediyesi’ne konuk oluyor.

Haber- Fırat Tatlı

Misli.com Türkiye Erkekler 1.Lig’de mücadele eden ve ligde son iki haftada rakipleri Semt77 Yalovaspor ve Harem Spor Kulübü karşısında galip gelerek şampiyonluk iddiasını sürdüren MSK, bu hafta Ankaragücü Mamak Belediyesi’ne konuk olacak.

MSK, kazanmak istiyor

Carettaların, yarın deplasmanda konuk olacağı Ankaragücü Mamak Belediyesi lig yarışında 10 galibiyet ve 11 mağlubiyetle topladığı 31 puanla 9.sırada bulunuyor. Ankaragücü, ligde ilk 9 takım içinde yer alarak play-off turlarına kalmak için mücadele ediyor. Carettalar da karşılaşmadan galip gelerek şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

MSK, ligde kritik virajda

Ligde üç hafta önce TED Ankara Kolejliler karşısında aldığı 86-84’lük mağlubiyet sonrasında ligdeki zirve avantajını kaybeden carettalar, ligde 39 puanla, ayını puanda olduğu Çağdaş Bodrum Spor’un averaj farkı ile hemen altında 2.sırada bulunuyor. Carettalar için kritik karşılaşma bugün saat 14.00’te Ankara’da Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma ayrıca TBF TV Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

 


Etiket:

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA