Dostluk kazandı




Tarih: 21 Eylül 2023 Perşembe 16:43

İHA


Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen voleybol turnuvasında final müsabakası gerçekleşti.

  Finalde Garp Linyit İşletmesi ile Emniyet Voleybol Erkek takımları karşı karşıya geldi. Müsabaka sonunda kazanan taraf dostluk oldu. Garp linyit işletmesi voleybol takımı final maçında 3 - 0 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti. Bu duruma göre birinci Garp linyit işletmesi, ikinci Emniyet Müdürlüğü, üçüncü ise Tavşanlı Mimarlar odası takımı oldu. Tavşanlı Gençlik Merkezinde düzenlenen Final müsabakasında Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Emniyet Müdürü Güven Türkmen ve Garp Linyit İşletmesi Müessese Müdür Yardımcısı Fatih Bilge de konuk olarak kupa ve madalyaları takdim etti. 

 

Turnuvada ikinciliği Emniyet, üçüncülüğü ise Tavşanlı Mimarlar Odası takımı elde etti. 
  Final müsabakasında,  Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Emniyet Müdürü Güven Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Furkan Dinçer, Mehmet Ali Akar ve Garp Linyit İşletmesi Müessese Müdür Yardımcısı Fatih Bilge de konuk olarak yer aldı. 


  Kaymakam Baskın, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti. "Spor, dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesi için önemli bir araçtır" diyen Baskın, "Bu turnuvanın da ilçemizdeki sporun gelişmesine katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi. 
  Müsabaka sonunda düzenlenen törende, dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. 
                                     


Etiket: kütahya voleybol turnuvası, fatih bilge, voleybol turnuvası

 
  GÜNCEL
 
 
  SOSYAL MEDYA

 
  GAZETEMİZ

 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. cukurovagazetesi.com © Copyright 2019-2023 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. cukurovagazetesi.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA